Åka på mässa med företaget – planera väl

Att besöka en mässa kan vara väldigt värdefullt för ditt företag eftersom det är där som branschen visar upp allt det senaste som händer. Det är din chans att skaffa nya kunder. Men planera besöket väl. Det är till exempel den eller de med rätt kunskaper som ska åka.

Dessutom kan resan och besöket ta en eller två hela dagar. Se till att dina anställda verkligen har den tiden och skicka inte ut några stressade medarbetare.

Planera resan

Det kan finnas många sätt att ta sig resans mål. Det gäller då att ta reda på vilket transportmedel som passar bäst. Studera väderprognoserna för att få en bild av situationen på vägarna. Tåget är ett bra alternativ om det inte finns risk för förseningar.

Visa upp din bästa sida

Om du själv ska ställa ut dina produkter på mässan så är det oerhört viktigt att din utställning blir så bra som möjligt. Klicka här för tips. Stress kan ställa till mycket problem i detta sammanhang. Ta god tid på dig i förväg, samla dina medarbetare och diskutera hur ert bidrag ska se ut. Då kommer alla besökare att få ett gott intryck och din medverkan blir en succé.