Marknadsför dig med profilprodukter

Många företagare upplever att just marknadsföringen är ett problem. Det är svårt att nå ut till nya kunder och konkurrensen är stenhård. Som tur är går det att anlita experter som kan hjälpa dig med att nå ut på bästa sätt.

Mässor och event

Ett bra sätt att bli uppmärksammad av blivande kunder och synas utåt är profilprodukter. En penna med reklam är till exempel något du kan ge bort till någon som vill ta anteckningar. När du deltar på mässor är knappar, block och liknande en bra sak att lämna ut till de som besöker din monter.

Du och någon medarbetare kan också ha matchande kläder och en keps med företagets namn och logga på för extra synlighet. Eller varför inte anordna en frågetävling om företaget och lotta ut ett badlakan och badboll med tryck inför sommarens badsäsong.

Affärsresor och möten

Profilprodukter är dessutom ett bra sätt att lämna ett intryck när du är på konferenser eller deltar på ett möte. Då kan du ha med dig egna mappar, block och liknande med företagets namn på. När du är värd för en sammankomst eller håller ett möte, kan alla dricka ur företagets egna muggar. Det ger ett extra professionellt intryck.