Sälj live via nätet

Den senaste trenden inom online shopping är att sälja produkter live via nätet. Detta innebär att du direktsänder medan en influencer eller någon från ditt företag visar och provar olika produkter. Många stora företag, som Akademibokhandeln, hoppar på tåget och säljer live via nätet. Människor har börjat handla mer på nätet sedan början av Covid-19 pandemin.

Senaste trenden

Live shopping är den senaste trenden och omsätter nu 15-20% av all e-handel. Mer svenska företag har därför börjat använda sig av Live shopping. Eftersom att det är en växande trend så verkar det som att live shopping är här för att stanna. En stor fördel med liveshopping jämfört med traditionell online shopping är att kunder kan ställa frågor och se produkten i användning innan de bestämmer sig för att köpa.

Börja med liveshopping

Det är inte konstigt att det finns många företag som vill börja sälja produkter live. Det finns säkert många som undrar hur man börjar med live shopping. Lär dig hur du börjar sälja produkter live via nätet. Det är mycket enklare än vad många kan tro och därför är det också väldigt populärt. Börja med liveshopping så snart som möjligt för att vara med i den senaste trenden inom e-handel.